L’UJI mostra la seua oferta d'estudis de Ciències de la Salut en les X Jornades de Portes Obertes del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló

26/09/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha participat en les X Jornades de Portes Obertes del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló que s'han celebrat el 24 de setembre a l'Hospital Provincial mostrant la seua oferta d’estudis de grau i de postgrau en l'àmbit de Ciències de la Salut. La jornada ha comptat amb tallers, accions de promoció de la salut, visites guiades, taules informatives, representació de diverses associacions i activitats infantils.

L’UJI ha col·laborat en la sessió mitjançant un estand informatiu que ha disposat de tríptics dels graus de Medicina, Infermeria i Psicologia, així com de promoció dels estudis de màster i postgrau de la Facultat de Ciències de la Salut i material informatiu d'interès per als assistents sobre els serveis de la Universitat Jaume I.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions