Sergio de Luz exhibeix la seua empremta a la Llotja del Cànem

26/09/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El fotògraf madrileny Sergio de Luz arriba a Castelló amb les seues creacions fotogràfiques realitzades amb telèfon mòbil i recollides en el seu primer llibre d'imatges titulat Impronta. L'exposició podrà ser visitada del 22 de setembre al 22 d'octubre de 2016 a la Llotja del Cànem, Seu de la Ciutat de la Universitat Jaume I de Castelló.

De Luz presenta una exposició que ens trasllada a diverses de les ciutats per les quals ha viatjat durant un any. En la seua cerca contínua de la foto perfecta, l'exposició evidencia com aquesta cerca gairebé sempre et porta a trobar un altre tipus de fotografies cedint, en aquest cas, tota la importància a la imatge sense tenir en compte tècniques ni materials.

La imatge és la protagonista del seu llibre que té com a fil conductor la pareidolia, un fenomen pel qual percebem un rostre o una figura humana o animal en llocs insospitats. La seua fotografia mòbil té la capacitat de transformar un objecte o escena en aparença simple en una imatge irrecognoscible i estèticament bella sense haver de recórrer al retoc digital.

Al llarg de la seua trajectòria Sergio de Luz ha tingut l'oportunitat d'exposar el seu treball al costat d'artistes de la talla d'Ouka Leele, Cristina Garcia Rodero i Miquel Barceló, o d'haver participat en la tercera i cinquena edició de la Biennal Internacional d'Art contemporani de la Fundació ONCE. A més, ha  exposat el seu treball dins del circuit de PHE en l'edició de 2014, en el marc d'aquesta exposició col·lectiva.

L'exposició podrà ser visitada de dimarts a dijous de 18.30 a 20.30 i els divendres i dissabtes d'11.30 a 13.30 i de 18.30 a 20.30 hores. També poden sol·licitar-se visites guiades per a grups en el correu aula-fotografia@uji.es o en el telèfon 964 72 88 72.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions