L’UJI, l’Ajuntament de Vila-real i el Fòrum Transfiere col·laboren per a millorar la gestió i competitivitat de la Fira Destaca El president del comitè organitzador del certamen, Juan Carda, es reuneix amb l’alcalde i les responsables de la trobada malaguenya per a intercanviar experiències

07/07/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El president del comitè organitzador de la Fira Destaca, el catedràtic de la Universitat Jaume I Juan Carda, i l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, han mantingut una reunió amb la directora del Fòrum Transfiere, Marta Raspall, i la responsable de la Fira i Palau de Congressos de Màlaga, Yvonne Flores, que han participat en una sèrie de trobades de treball amb indústries ceràmiques en el marc de l'organització de la Fira Destaca 2016, promoguda per l'Ajuntament de Vila-real i la Càtedra d'Innovació Ceràmica de l’UJI. La reunió ha permès posar en comú i intercanviar models i experiències de base innovadora amb l'objectiu de potenciar la trobada.

El Fòrum Transfiere és un dels esdeveniments internacionals sobre innovació i transferència científica més importants en l'àmbit internacional i un dels que major volum de negoci genera per als sectors industrials. D'ací la rellevància de la visita i la col·laboració amb Destaca amb vista a la pròxima edició de la fira vila-realenca. El president del comitè organitzador del certamen i director de la Càtedra d’Innovació Ceràmica de l’UJI, Juan Carda, ha volgut agrair la presència de les directives de Transfiere i ha anunciat que «hem obert una via de col·laboració que es podria tancar amb un conveni entre les dues exhibicions. D’una banda, Transfiere pot aportar assessorament a Destaca quant a l’organització i la potenciació de les oportunitats de negoci. D’altra banda, la trobada malaguenya pot estar interessada a incloure la ceràmica com un sector més en la seua mostra i la càtedra pot funcionar com una bona mediadora».

Per la seua banda, l’alcalde ha destacat que «el Fòrum Transfiere és la cita més rellevant en el seu sector que se celebra a tot el país i la seua experiència ens pot ser de gran ajuda amb vista a l'organització de la Fira Destaca que, després de dues edicions, volem plantejar com un moment de reflexió per a cercar fórmules més competitives per al futur».

Per últim, Raspall ha explicat el funcionament de Transfiere als membres del comitè organitzador de Destaca i ha comentat que «el sector ceràmic ha d’aprofitar el valor que li aporta tenir un nivell tan alt d'R+D. Hem quedat gratament sorpreses», i conclou que «és molt satisfactori que dues fires d’aquest nivell no es vegen com a competència i treballen juntes, perquè la col·laboració serà beneficiosa per a ambdues».

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions