Un joc didàctic desenvolupat pel professor Enric Ramiro dóna a conèixer de forma innovadora la comarca de l’Alcalatén

27/06/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El professor de l’Àrea de Didàctica de les Ciències Socials de la Universitat Jaume I Enric Ramiro ha presentat a l’Alcora, amb motiu de la celebració de la XVIII Mostra Cultural de l’Alcalatén, un joc didàctic en forma de revista titulada L’Alcalatén, on la màgia està present.

La publicació, que ha sigut impulsada pel grup de Didàctica de la Imatge i Patrimoni de l’UJI, dirigit per Ramiro, i editada per la Coordinadora d’Associacions de l’Alcalatén, té com a objectiu potenciar el turisme de la zona donant a conèixer els principals atractius d’aquesta comarca d’una forma innovadora. Així, la revista ofereix un recorregut per la gastronomia, paisatges, tradicions, festes i personatges de la comarca a través de 31 imatges seleccionades per les associacions culturals i els autors del projecte, les quals conformen al mateix temps un joc matemàtic que l’usuari descobreix al final de la revista.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions