Més de 3.000 alumnes de secundària visiten l’UJI

12/02/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  portes-obertes Portes_Obertes-02_16DLL05_350

    Els assistents han rebut informació sobre l’accés a la universitat i els graus. | FOTO: Damián Llorens

Les XXIV Jornades de Portes Obertes, organitzades per la Unitat de Suport Educatiu per a donar a conèixer la Universitat i els graus que s’imparteixen, han rebut, en els dos primers dies de jornades, un total de 1.404 alumnes de secundària de 28 centres educatius de la Comunitat Valenciana.

En les jornades, els assistents han rebut informació sobre l’accés a la universitat i han tingut l’oportunitat d’assistir a xarrades específiques sobre cadascun dels graus, en les quals s’ha fet un repàs dels seus continguts, eixides professionals i especificitats. Els graus que han despertat major interès han sigut Criminologia i Seguretat, Dret, Mestre en Infantil i Primària, Psicologia, Publicitat i Relacions Públiques, Medicina, Infermeria, Enginyeria Informàtica i Matemàtica Computacional. Així mateix, els alumnes han realitzat un itinerari guiat pel centre corresponent per tal de conèixer les aules de classe, les aules d’informàtica, la sala d’estudi o el servei de reprografia.

Per a completar la jornada, els assistents també han visitat algunes de les principals instal·lacions del campus com ara la Biblioteca o el Servei d’Esports. A més, els alumnes han rebut una motxilla sac de l’UJI amb esmorzar i una guia que inclou informació sobre l’oferta acadèmica de la Jaume I, ajudes, allotjament, l’estructura dels estudis universitaris, l’accés a la universitat o els serveis i programes que ofereix l’UJI, entre altres qüestions d’interès.

Les Jornades de Portes Obertes es completaran amb dues sessions més el 16 i el 23 de febrer en les quals està prevista la visita de 1.660 alumnes més de 29 centres, fet que suposarà la participació de 3.064 estudiants en el conjunt de les jornades.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions