La Universitat Jaume I participa en el World Graduate Tour per Amèrica Llatina En cinc dies ha promocionat la seua oferta de postgrau a Ecuador, Mèxic i Colòmbia 

01/03/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha promocionat la seua oferta docent en el World Graduate Tour d'Amèrica Llatina, una fira internacional a través de la qual ha mostrat l'oferta de màsters universitaris per al curs 2016/2017 en diversos països de Llatinoamèrica. En concret, l’UJI ha participat en la mostra realitzada a Quito (Equador); en la celebrada a Mèxic DF (Mèxic) i en la fira que s'ha realitzat a Bogotà (Colòmbia). 

El World Graduate Tour està organitzat per la prestigiosa empresa internacional QS, i s'hi reuneixen les principals universitats mundials amb més de 3.000 persones registrades en aquests esdeveniments. Coincidint amb la participació en aquestes fires educatives de postgrau, l’UJI va obrir el 15 de febrer la fase de preinscripció als màsters universitaris per a alumnat extracomunitari. Aquesta fase està concebuda per a dotar de més temps per a poder realitzar les gestions burocràtiques als alumnes procedents de fora de la Comunitat Europea. 

Colòmbia, Mèxic i Equador són països estratègics per a la promoció del postgrau de l’UJI. Per això, la participació en fires es reforça amb altres accions per a aconseguir difondre la universitat i la seua imatge positiva en aquests països. En aquest sentit, cal destacar que del 8 a l'11 de febrer una representació de professorat de la Universidad Nacional de Colombia va visitar la Jaume I amb l'objectiu d'ampliar projectes conjunts entre ambdues universitats. 

La delegació es va reunir amb professors de l’UJI i els vicerectors de Recerca i Doctorat, Antonio Barba; Internacionalització, Cooperació i Multilingüisme, Inmaculada Fortanet, i d'Estudis, Isabel García. La Universidad Nacional de Colombia és un soci estratègic per a la internacionalització de la Universitat Jaume I i amb la qual s'està treballant en diferents àmbits d'actuació.

Altres notícies:

L’UJI explica la seua oferta de postgrau a la Fira Internacional d’Estudis de Postgrau a València

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions