L'Associació de Ràdios Universitàries celebra el Dia Mundial de la Ràdio  Per cinquè any consecutiu les emissores universitàries espanyoles commemoren l'efemèride amb una programació especial

15/02/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'Associació de Ràdios Universitàries d'Espanya (ARU), a la qual pertany Vox UJI Ràdio, ha celebrat per cinquè any consecutiu el Dia Mundial de la Ràdio amb l'emissió, el dissabte 13 de febrer, d'una programació especial elaborada conjuntament per les emissores associades. 

Durant la jornada, les ràdios universitàries han emès un programa especial, de quasi una hora de durada, en el qual s'han inclòs reportatges i entrevistes relacionats amb el lema proposat per l'ONU per a aquesta ocasió: «La ràdio en temps de conflictes, emergències o desastres». A més, ARU ha coproduït una sèrie de peces radiofòniques, de curta durada, en les quals els membres de la comunitat universitària expressen què és el que més els agrada de la ràdio. 

Amb aquesta iniciativa ARU se suma de nou a la commemoració del Dia Mundial de la Ràdio, aprovada per la UNESCO en 2011 a proposta de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Radiofòniques d'Espanya i que coincideix, el 13 de febrer, amb la primera emissió de la ràdio de l'ONU. 

L'Associació de Ràdios Universitàries d'Espanya és la primera associació que agrupa professionals que desenvolupen la seua activitat en 26 ràdios universitàries espanyoles amb l'objectiu de potenciar la cooperació i interacció entre aquestes ràdios, tant en l'assessorament mutu com en el desenvolupament de la coproducció, de programes educatius i formatius així com de nous formats radiofònics.
 

Web d'ARU: http://www.asociacionderadiosuniversitarias.es/

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions