Vox UJI Ràdio coordina el primer programa de «Europhonica» del 2016 dedicat a l'Europa multicultural

29/01/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  europhonica-gener europhonica

    L'estudiant de l'UJI, Adrián del Barrio, amb els representants de la Universitat Miguel Hernández d'Elx i la Universitat Pompeu Fabra. | FOTO: Vox UJI

Vox UJI Ràdio ha liderat l'equip de l'Associació de Ràdios Universitàries (ARU) en el primer programa d'Europhonica del 2016 que ha estat dedicat a l'Europa multicultural. Des de la seu del Parlament Europeu, l'equip d’ARU ha estat coordinat per l'estudiant del grau de Periodisme de l’UJI, Adrián del Barrio, el qual ha tornat a Estrasburg després de participar en el programa del passat mes de desembre dedicat la cimera mundial del clima de París. 

En aquesta ocasió, el programa s'ha centrat en l'Europa multicultural i ha comptat amb entrevistes als eurodiputats Ernest Maragall, de Nova Esquerra Catalana i Lola Sánchez, de Podemos. A més, s'han inclòs dos reportatges d'actualitat sobre multilingüisme i el paper dels Erasmus com a impulsors de la multiculturalitat. Aquest primer lliurament del 2016 ha estat produït i realitzat per representants de les ràdios de la Universitat Jaume I de Castelló, de la Universitat Miguel Hernández d'Elx i de la Universitat Pompeu Fabra. 

Europhonica és un programa d'una hora de durada que s'emmarca en el projecte Youth Euro Stance finançat per la Unió Europea i coordinat per Radio Campus France amb l'objectiu de realitzar un espai radiofònic mensual centrat en la Unió Europea, les seues institucions i el concepte de ciutadania europea a través de la creació d'una xarxa de treball internacional. El programa es realitza des del Parlament Europeu per estudiants universitaris de l'àmbit de les Ciències de la Comunicació de diferents emissores universitàries de França, Itàlia, Portugal, Espanya i Alemanya.

Totes les informacions i continguts produïts pels diferents equips estaran disponibles en la web del projecte www.europhonica.eu, punt de referència d'aquesta xarxa internacional, amb les últimes notícies, articles i contingut multimèdia.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions