Les Jornades d’Acollida reben 1.320 alumnes de primer curs

15/09/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Jornades d'Acollida jornades-acollida Jornada_Acollida_DLL09-350

    Enguany han participat 97 estudiants voluntaris de cursos superiors en les visites guiades. | FOTO: DAMIÁN LLORENS

Les Jornades d’Acollida, organitzades per la Unitat de Suport Educatiu, van rebre els passats 4, 5, 8 i 9 de setembre 1.320 estudiants de primer curs que van tenir l’oportunitat de conèixer les instal·lacions del campus i el funcionament dels diferents serveis que s’ofereixen abans d’iniciar les classes.

Les jornades van estar dedicades cada dia a un dels quatre centres. Concretament, hi van assistir 347 estudiants de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, 320 de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals, 167 de la Facultat de Ciències de la Salut i 486 de la Facultat de Ciències Humanes i Socials.

La jornada es va iniciar amb una benvinguda institucional per part dels degans i directors dels diferents centres. Així mateix, es van realitzar xarrades informatives sobre l’UJI a càrrec de tècnics de la Unitat de Suport Educatiu, informadors d’Infocampus i representants del Consell de l’Estudiantat. A continuació, els assistents van visitar l’edifici corresponent a la seua titulació acompanyats d’estudiants voluntaris de cursos superiors que van fer de guia. Cal destacar l’alt grau de participació dels alumnes d’altres cursos amb un total de 97 voluntaris.

Per a finalitzar amb la jornada, els estudiants van conèixer alguns dels principals serveis del campus de la mà del personal de l’UJI corresponent. Concretament, van visitar la Biblioteca, el Centre d’Autoaprenentage de Llengües i les instal•lacions esportives.

Els assistents a les jornades van rebre també una guia d’acollida que conté informació útil per a l’estudiantat, com ara plànols del campus, opcions d’allotjament, mitjans de transport o serveis i recursos amb què compta la Universitat que poden ser d’ajuda al llarg del curs. La guia es pot consultar també en format electrònic en la següent adreça:

http://ujiapps.uji.es/serveis/scp/disseny/2014/use/jornades-acollida/guia.pdf

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions