L’UJI manté la seua aposta per la formació de postgrau

12/05/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Oferta oficial postgrau presentacio-postgrau postgrau

    D'esquerra a dreta: Patricia Salazar, Antonio Barba i Jesús Lancis. | FOTO: ÀLEX PÉREZ

La Universitat Jaume I va presentar a la Llotja del Cànem, Seu de la Ciutat, la seua oferta de postgrau oficial per al curs 2014/2015, que consta de 42 màsters universitaris  en les àrees de Ciències Humanes i Socials; Ciències Jurídiques, Econòmiques i Empresarials; Ciències de la Salut i Tecnologia i Ciències Experimentals. El vicerector d’Investigació i Postgrau, Antonio Barba, va ser l’encarregat de desglossar aquesta oferta en un acte que va comptar amb la presència de la directora acadèmica de Postgrau, Patricia Salazar, i del director de la recentment creada Escola de Doctorat, Jesús Lancis.

Antonio Barba va explicar que dels 42 màsters oficials, 15 màsters són interuniversitaris, 27 presencials, sis semipresencials i nou a distància (dels quals tres ofereixen la possibilitat de realitzar el màster de manera presencial). En aquest sentit, va destacar que quatre màsters s’impartiran per primera vegada: Master’s Degree in Management, Màster en Investigació i Biotecnologia Agràries, Màster en Enginyeria Industrial i Màster en Psicologia General Sanitària.

El vicerector també va presentar l'oferta d’estudis propis de postgrau i estudis de formació continuada de l’UJI, els quals tenen com a finalitat l’especialització de l’alumnat en la seua formació professional. En concret, per al proper curs s’ofereixen 12 màsters propis (amb quatre novetats), 18 cursos d’especialització (dels quals set són nous) i 20 cursos d’expert/a (amb 13 novetats).

Per la seua banda, Jesús Lancis va explicar la filosofia de la nova Escola de Doctorat, que naix amb l’objectiu de posar en valor la carrera d’investigador i el títol de doctor i ha destacat que per al curs 2014/2015 l’escola oferirà un total de 19 programes.

Setmana d'Orientació dels Màsters Universitaris

Per tal de donar a conèixer l’oferta de màsters, l'UJI va celebrar del 6 al 8 de maig la 2a Setmana d’Orientació dels Màsters Universitaris. Els assistents van poder informar-se de tota l’oferta de l’UJI mitjançant xarrades informatives en les diferents facultats de la Universitat. Les diverses sessions van donar a conèixer els continguts de cadascun dels màsters universitaris, les assignatures, les eixides professionals, els programes formatius i una visió global de l’estudi en concret.

Imatges de la presentació

Imatges de la setmana d'orientació

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions