L'UJI cobreix el 97,63% de les places oferides a nous estudiants

24/07/2013 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Matrícula preinscripcio matricula

    Els estudiants que es matriculen en l'UJI comptaran amb facilitats de pagament de la matrícula com ara el fraccionament en set terminis. | FOTO: DAMIÁN LLORENS

La Universitat Jaume I ha conclòs l’única convocatòria de preinscripció en les titulacions oficials amb el 97,63% del total de les places oferides per al pròxim curs acadèmic cobertes. La vicerectora d’Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa, Pilar García Agustín, s’ha mostrat satisfeta amb aquests resultats que evidencien que «malgrat la difícil situació actual es manté la demanda universitària per cursar estudis oficials a la Jaume I».

Per centres, els graus més demandats i amb major llista d’espera han sigut el Grau en Medicina a la Facultat de Ciències de la Salut, i el Grau en Criminologia i Seguretat, a la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques. A la Facultat de Ciències Humanes i Socials, els graus més demandats han sigut els graus en Mestre/a d'Educació Infantil i Mestre/a d'Educació Primària, mentre que a l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals ha sigut el Grau en Disseny i Desenvolupament de Videojocs.

Pel que fa a la nota de tall, la més alta ha sigut un any més al grau en Medicina, amb un 12,334. A la FCHS, el Grau en Traducció i Interpretació és la titulació amb una nota de tall més elevada amb un 9,874; mentre que a l’ESTCE la nota de tall més alta és en el Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials amb un 9,072, i a la FCJE, el Grau en Criminologia i Seguretat amb un 7,930.

Com a novetat per al curs 2013/2014, cal recordar que els estudiants que es matriculen en la Universitat Jaume I comptaran amb facilitats per a efectuar el pagament de l'import de la seua matrícula com ara el fraccionament en set terminis, a més de les convocatòries de l’UJI d’ajudes per a la matrícula.

Resultats de les PAU

El 93,4% de l’estudiantat que es va presentar a la convocatòria extraordinària de les proves d’accés a la universitat (PAU) celebrades del 9 a l’11 de juliol a la Universitat Jaume I va obtenir el resultat d'apte.

Dels 456 alumnes de secundària que es van presentar a les proves en la fase general, 426 van aprovar en aquesta convocatòria. El percentatge d'aprovats en aquesta ocasió ha sigut superior respecte a la mateixa convocatòria de setembre de l’any passat en què va aprovar el 89% dels presentats. A més, la Universitat Jaume I ha aconseguit el percentatge d’aprovats més alt de la Comunitat Valenciana en aquesta convocatòria, ja que a la resta d’universitats valencianes el nombre d’aptes s'ha situat entre el 85,6% i el 89,5%.

Pel que fa a les notes, la mitjana ha sigut de 5,47, lleugerament superior a la de setembre de 2012 amb un 5,31. La nota més alta ha sigut un 8,22 obtinguda per un estudiant de l'IES Francesc Ribalta.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions