Premis i distincions

24/02/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Distinció Benavent distincions 23AosUJI-350

    D'esquerra a dreta: Vicent Climent, Rafael Benavent i José Luis Breva.

En l'acte d'aniversari, la Universitat Jaume I va distingir Rafael Benavent com a president d’honor del Consell Social per la seua dedicació i treball durant la presidència d'aquest òrgan i la Fundació Universitat Jaume I-Empresa al llarg de 20 anys.

Així mateix, es va retre homenatge al personal jubilat en el curs 2012/2013, concretament als membres del Personal Docent i Investigador María del Pilar Orús, Antonio Bautista Poveda, Isabel María Ríos, Ana María Fuertes i Vicenta Altava. D'altra banda, es va va fer entrega dels diplomes dels premis extraordinaris final de carrera del curs 2012/2013 a 48 estudiants dels diferents centres.

Finalment, el president del Consell Social, José Luis Breva va atorgar el XV Premi d’Investigació a la trajectòria investigadora al catedràtic de Dret Procesal Civil i Penal, Juan Luis Gómez Colomer; el V Premi a la iniciativa emprenedora estudiantil a Daniel Segarra Flor per la creació de la empresa Arcatium Studios S.L., i els premis a la excel·lència docent universitària a María Luisa Sanchiz, Mercé Correa Sanz i Iván Barreda Tarrazona.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions