Més de 150 estudiants de la FCS i l’ESTCE es graduen

22/12/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  graduacions Grau_Psicologia_14_DLL89-350

    Acte de graduació de Psicologia. | FOTO: DAMIÁN LLORENS

  •  graduacions Graduacion-ESTCE-350

    Graduació de l'estudiantat dels diferents graus de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciéncies Experimentals. | FOTO: A. PRADAS

El Paranimf de la Universitat Jaume I va acollir en desembre dos actes de graduació corresponents a l’estudiantat de la Facultat de Ciències de la Salut (FCS) i de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE) que ha finalitzat els seus estudis en el curs 2013/2014.

En l’acte de la FCS, es va fer entrega d'una beca i un diploma a cadascun dels estudiants dels estudis en Psicologia ja que donada la recent implantació dels estudis de Medicina i Infermeria a l’UJI encara no hi ha egressats d’aquestes titulacions.

Al voltant de 60 estudiants van rebre el reconeixement de la Universitat per haver superat els seus estudis en un acte on també van participar el degà de la Facultat, Rafael Ballester; la vicedegana del Grau en Psicologia, Ana Alarcón; el graduat en Psicologia, Miguel Ángel Luján, en representació de l’estudiantat, i com a padrí el director de la Unitat de Suport Educatiu de l’UJI i professor del Departament de Psicologia Evolutiva, Educativa, Social i Metodologia, José Manuel Gil.

D’altra banda, l’acte de l’ESTCE va reunir un centenar d’estudiants d’Enginyeria Informàtica, Enginyeria Industrial, Grau en Arquitectura Tècnica, Grau en Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural, Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament del Productes, Grau en Enginyeria de l'Edificació, Grau en Enginyeria Elèctrica, Grau en Enginyeria Informàtica, Grau en Enginyeria Mecànica, Grau en Enginyeria Química, Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials, Grau en Matemàtica Computacional i Grau en Química, que van rebre la beca i el diploma com a reconeixement de la Universitat.

Així mateix, es va fer el lliurament del IV Premi Literari en Valencià de Divulgació Cientificotecnològica de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals que enguany ha recaigut en Oriol Flors Mas per l’assaig «Les microxarxes: un nou paradigma de generació elèctrica».

Aquest acte va estar presidit pel rector de l’UJI, Vicent Climent, i també hi van participar el director de l’Escola, José Joaquín Gual, el graduat en Enginyeria Elèctrica, Carlos Cantos González, en representació de l’estudiantat, i com a padrí Agustín Escardino, Medalla de la Universitat Jaume I i professor sènior de les Universitats de València i Jaume I de Castelló.

Els actes de graduació estan organitzats pel Programa AlumniSAUJI, conjuntament amb la Universitat Jaume I.

Vídeo en diferents formats de la graduació de la FCS

Vídeo en diferents formats de la graduació de l'ESTCE

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions