La comunitat universitària vota a rector i Claustre el 20 de maig

28/04/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Eleccions eleccions Candidat_Rector_DLL014-350

    Vicent Climent, amb el suport de candidatura conjunta del Projecte Universitari Convergent, és l'únic candidat a Rectorat. | FOTO: DAMIÁN LLORENS

La comunitat universitària de la Universitat Jaume I elegirà el pròxim 20 de maig en les urnes els representants per als pròxims quatre anys dels òrgans de govern més importants de la Universitat: el Claustre i el Rectorat.

Segons les llistes provisionals, la candidatura de Vicent Climent, que compta amb el suport de la candidatura conjunta del Projecte Universitari Convergent (PUC), és l'única que s’ha presentat per a ocupar el Rectorat.

Dels 139 membres del Claustre, el personal docent i investigador amb vinculació permanent elegirà 71 representants entre dues candidatures col·lectives, la del Projecte Universitari Convergent (PUC) i la del Profesorado Independiente Alternativo (PIA), i un total d’11 candidatures individuals. La resta de PDI triarà 14 claustrals entre les tres candidatures col·lectives del PUC, PIA i TEPV, a més d’una candidatura no adscrita.

D’altra banda, els 16 representants del personal d’administració i serveis s’elegiran entre Recuperació Drets Perduts i PAS 3.0 com a candidatures conjuntes i 10 candidatures individuals.

Pel que fa al representant corresponent al personal becari i l’estudiantat de doctorat, no s’han presentat candidatures.

Finalment, l’estudiantat renovarà els seus 37 representants al Claustre entre les cinc candidatures col·lectives que es presenten: Campus Jove UJI, Opció Col·lectiva, Unión Universitaria, Front d’Estudiants per la Universitat Pública i La Plantilla.
 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions