L'associació Arte Blanco Área Creativa premia la trajectòria d’Amat Bellés

18/06/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Premis Arte Blanco arte-blanco Arte-blanco

    Premiats per l'associació Arte Blanco Área Creativa. | FOTO: VOX UJI

L'associació Arte Blanco Área Creativa va lliurar el passat 14 de juny els III Premis Pilars de la Cultura, dirigits i afavorits per l'artista Jerónimo Uribe Clarín, en una gala que es va celebrar al Paranimf de la Universitat Jaume I.

En aquesta edició, Amat Bellés, artista i membre del personal d'administració i serveis de l’UJI, va ser un dels guardonats per la seua aportació al camp de les arts plàstiques amb una dilatada carrera que va començar en els anys 70 i amb la qual suma més de 50 exposicions individuals.

Així mateix, el jurat també va premiar el músic José Enrique Bouché, el pintor Paco Puig, els pallassos Mel i Chispa (Manolo Falcó i Paquita Llorens), la Fundació Dávalos-Fletcher i Rafael Lloret. Cada premiat va rebre una escultura d'acer esmaltada en blanc, en honor de l'associació que afavoreix els premis, obra de Jerónimo Uribe Clarín.

Els Premis Pilars de la Cultura persegueixen el reconeixement de la qualitat de la trajectòria de persones o col•lectius o de futurs valors en la producció, la difusió i la docència de l'art i la cultura, així com fomentar la importància de la creativitat com a element transversal de l'educació.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions