Espaitec obri les inscripcions per a la 12a edició de Castelló Global Program L'objectiu del programa, impulsat per Espaitec i la Diputació de Castelló, és ajudar a promoure la cultura de la innovació en empreses de la província

20/05/2024 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I de Castelló, en col·laboració amb la Diputació de Castelló, ha llançat la convocatòria per a la dotzena edició de Castelló Global Program. Aquest programa d'acceleració empresarial és una referència a la província i ha fet costat a 105 empreses de 35 municipis per a incrementar la seua competitivitat mitjançant la innovació.

Les firmes interessades poden registrar-s'hi fins al 9 de juny completant el formulari d'inscripció i adjuntant la documentació requerida.

Sobre Castelló Global Program
El principal objectiu de Castelló Global Program és fomentar i afermar la cultura de la innovació en totes les àrees de la cadena de valor de les empreses de la província. El programa ofereix formació especialitzada i mentoria personalitzada a nou empreses seleccionades, de manera gratuïta i adaptada a les seues necessitats particulars.

Novetats de l'edició actual
En aquesta edició de Castelló Global Program s'ha millorat el format i s’ofereix formació especialitzada en diverses àrees clau, com ara estratègia empresarial, models de negoci, màrqueting i vendes, recursos humans, finances, finançament, habilitats comunicatives i internacionalització, personalitzant-la segons les necessitats identificades de cada participant. Cada mòdul es compon de tres píndoles formatives, les quals es presentaran en format de vídeo amb una duració d'aproximadament 30 minuts cadascuna.

Després de seleccionar les nou empreses participants, es determinaran les píndoles formatives necessàries per a cadascuna, amb la finalitat de reforçar el seu desenvolupament en aquestes àrees crítiques.

A més, a cada companyia se li assignarà un mentor o mentora que la guiarà al llarg del procés formatiu que culminarà amb la presentació d'un Pla de Creixement Empresarial. Per a promoure el networking, també s'organitzaran sessions especialitzades durant octubre i novembre on les empreses realitzaran exercicis pràctics i resoldran qüestions tècniques.

Requisits
Castelló Global Program està dirigit a empreses de qualsevol sector amb activitat en la província. En aquest sentit, es busca accelerar el creixement d'empreses emergents (fins a cinc anys de creació), empreses consolidades que busquen innovar (més de cinc anys amb ingressos anuals des de 100.000 euros), i empreses familiars (amb ingressos anuals superiors a 150.000 euros) que estiguen interessades a abordar estratègicament el canvi generacional.

Inscripció: https://www.castellonglobalprogram.com

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions