Facsa concedeix 22 ajudes de matrícula a l'estudiantat de l'UJI L'empresa Facsa i la Universitat Jaume I impulsen, per vuitè any consecutiu, beques per a ajudar l'estudiantat de grau empadronat a Castelló

15/05/2024 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El programa de beques impulsat per l'empresa Facsa i la Universitat Jaume I ha concedit en la seua vuitena edició un total de 22 ajudes a l'estudiantat de grau de l'UJI empadronat a Castelló de la Plana, destinades a contribuir al pagament de la matrícula universitària. L'acte de lliurament de les beques ha comptat amb la presència de la rectora de la Universitat, Eva Alcón; el president de Facsa, Enrique Gimeno; la coordinadora de zona de Facsa, Patricia Agrasar, i el gerent de la Fundació General de la Universitat, Juan Antonio Bertolín.

Per a la concessió de les beques, s'han tingut en compte criteris econòmics i acadèmics que han determinat a qui s'ha destinat el pressupost total de 22.000 euros. L'estudiantat becat, que se suma als 175 de les edicions anteriors, pertany a quatre àrees de coneixement: Arts i Humanitats, Ciències Socials i Jurídiques, Ciències i Ciències de la Salut.

En el torn d’intervencions, Enrique Gimeno ha assenyalat que «des de Facsa assumim un compromís profund amb el desenvolupament i el progrés de la nostra província, comprenent el valor que té l'educació com a motor de transformació social i econòmica. En aquest sentit, la col·laboració que mantenim des de fa anys amb la Universitat Jaume I ens permet promoure la igualtat d'oportunitats en l'educació universitària. Estem convençuts que invertir en educació és invertir en un futur millor».

En aquesta línia, la rectora de l'UJI, Eva Alcón, ha destacat la importància d'aquestes beques com a «reconeixement al talent, garantia de la igualtat d'oportunitats en l'accés a la Universitat, i mostra de confiança en les capacitats, esforç i rendiment acadèmic d'aquests joves». També ha agraït a l'Ajuntament de Castelló i a l'empresa Facsa, als quals ha felicitat també pel seu 150 aniversari, la seua «col·laboració i suport a la universitat pública de Castelló», i a la Fundació General de l'UJI per la gestió del programa.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions