L’estudiant del Doble Grau en ADE i Dret Houda El Abbassi serà ambaixadora d’EU Careers a l’UJI

03/05/2024 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L’alumna del Doble Grau en Administració i Direcció d’Empreses i Dret de la Universitat Jaume I Houda El Abbassi El Kass serà ambaixadora d’EU Careers durant el curs 2024-2025 i s’encarregarà de promocionar les possibilitats d’ocupació en les institucions europees a l’UJI, en coordinació amb l’Oficina d'Inserció Professional i Estades en Pràctiques (OIPEP); l’Oficina Europea de Selecció de Personal (EPSO) i la Representació Permanent d’Espanya davant la Unió Europea (REPER).

Houda El Abbassi El Kass és estudiant de quart curs del doble grau en Administració i Direcció d’Empreses i Dret amb una nota mitjana de 9,42, la més alta del seu curs. Actualment està realitzant una estada Erasmus+ a la University of Łódź a Polònia. Va cursar batxillerat en l’especialitat de Ciències Socials a un institut públic de Nules i es va graduar amb matrícula d’honor. Ha obtingut el premi d’excel·lència acadèmica de grau en tres cursos acadèmics consecutius. A més, té un alt coneixement d’anglès i un nivell mitjà en francès, a més de castellà, valencià i àrab nadiu.

La Universitat Jaume I havia sigut seleccionada per part de l’Oficina Europea de Selecció de Personal (EPSO) per a tenir un estudiant ambaixador EU Careers durant el curs 2024-2025 amb l’objectiu de promocionar entre la comunitat universitària les diferents possibilitats d’ocupació en les institucions europees. 

El programa EU Careers Ambassadors, gestionat per l’EPSO, pretén que l’estudiantat de les universitats europees seleccionat assumisca durant un any acadèmic les funcions de representant de l'esmentada oficina. L’EPSO va seleccionar l’estudiant Houda El Abbassi El Kass entre cinc candidatures que es van presentar de l’UJI.

Entre les tasques de l’estudiant ambaixador EU Careers destaca la d’actuar de punt de contacte per a l’estudiantat interessat en les carreres de la Unió Europea, assistir a fires professionals i realitzar presentacions, desenvolupar xarxes d’universitats, divulgar informació i mantenir una presència activa en internet i xarxes socials, entre d’altres. Per aquest motiu, s’han buscat ambaixadors o ambaixadores motivats amb competències en comunicació, habilitat per a establir contactes i d’organització, creativitat i innovació.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions