La Facultat de Ciències Humanes i Socials ret homenatge a Vicent Andrés Estellés en els actes del Dia del Llibre

17/04/2024 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Facultat de Ciències Humanes i Socials (FCHS) ha celebrat un acte d’homenatge a l’escriptor Vicent Andrés Estellés, amb motiu del centenari del seu naixement. L'acte, emmarcat en les activitats de commemoració del Dia del Llibre, ha sigut inaugurat pel degà de la FCHS, Francisco Javier Vellón, i ha comptat amb la participació del cantautor Pau Alabajos.

Alabajos, autor de la biografia Vicent Andrés Estellés. La veu d'un poble, ha dialogat sobre l’escriptor valencià amb el catedràtic de Filologia Catalana de l’UJI Adolf Piquer, i també ha cantat alguns poemes musicats d’Estellés.

La jornada s’ha completat amb una lectura de poemes i una exposició de la seua obra titulada «Vicent Andrés Estellés. La poesia de la calidesa», que es pot visitar al vestíbul de la FCHS fins el 19 d’abril.

Dia del Llibre a la FCHS
Dins de les activitats del Dia del Llibre, la Facultat ha organitzat el 16 d'abril la conferència «El còmic com eina d’acció social i de memòria», a càrrec de Cristina Durán i Miguel Ángel Giner, Premi Nacional de Còmic 2019 per la seua obra El día 3.

En l’acte, que tindrà lloc a la sala de graus Germà Colón a les 12 hores, els autors presentaran la seua darrera obra María la Jabalina, dedicada a María Pérez Lacruz, una de les últimes dones afusellades pel franquisme.

Fotografies

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions