Un centenar d'estudiants de l'UJI participen en el TalentCID Day per a posar a prova les seues habilitats

22/02/2024 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'Aula Fundació Torrecid de Lideratge i Innovació de la Universitat Jaume I va celebrar amb èxit el TalentCID Day, un esdeveniment en format de hackaton que va reunir a la Casa de l'Estudiantat a un centenar d'estudiants de diferents graus i màsters de l'UJI disposats a desafiar els seus límits i potenciar les seues habilitats en un entorn d'innovació i creativitat.

En l'esdeveniment, organitzat en col·laboració amb diverses associacions estudiantils, com a UJI Motorsport i la Delegació d'Estudiants de la ESTCE, i amb el suport del Consell del Estudiantat, els participants es van enfrontar a cinc desafiaments dissenyats per a posar a prova les seues habilitats de lideratge, comunicació i treball en equip, sota la supervisió d'un equip de professionals de la consultora Proformación S.L.

Cada prova va ser una oportunitat per a demostrar la seua creativitat i trobar solucions innovadores als problemes plantejats. Finalment, l'equip guanyador va ser l'integrat per Diego Alarcón, María El-Khininy, Carolina Seguí, Teodor Constantin Din, Andreea Niculae, Guillermo Lilo, Ismael Ferrando, Samuel Fernández, Antonio García Ariza, dels graus en Química, Estudis Anglesos, Bioquímica i Biologia Molecular, Enginyeria Informàtica, i del Màster en Llengua Anglesa per al Comerç Internacional.

A més, l'estudiantat participant va rebre un perfil professional en finalitzar l'esdeveniment, una informació que pot servir com a eina per a detectar els seus punts forts i febles i orientar així el seu futur professional i personal.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions