Més de 3.300 alumnes de secundària han visitat l’UJI durant les tres sessions de Jornades de Portes Obertes

21/02/2024 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Un total de 3.319 alumnes de secundària de 62 centres educatius de les províncies de Castelló,  València i Tarragona han visitat la Universitat Jaume I durant les tres sessions de les XXXIII Jornades de Portes Obertes celebrades els dies 7, 13 i 21 de febrer de 2024.

Organitzades per la Unitat d’Orientació i el Vicerectorat d’Estudiantat i Vida Saludable, les Jornades han donat a conèixer a l’estudiantat d’ensenyament secundari el campus de la universitat pública de Castelló i els graus que s’imparteixen a l’UJI, així com informació sobre les proves d’accés, matrícula i beques.

Enguany, com a novetat s’ha organitzat una «Fira de Serveis UJI» per donar a conèixer els recursos i programes que ofereix la Universitat i sessions pràctiques d'estiraments. Els assistents també han pogut gaudir de dos jocs didàctics de caràcter interactiu («Qui és qui» i «La ruleta i la torre de la sostenibilitat») vinculats als nous plans de Salut Integral i Responsabilitat Social Universitària-ODS de l’UJI.

En general, les xarrades sobre els graus que han tingut més assistència han sigut Infermeria, Medicina, Psicologia, Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, Mestre/a d’Educació Infantil i Mestre/a d’Educació Primària. 

 

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions