La Universitat Jaume I presenta una nova edició de #ReptadorsUJI: 5UCV Gennera Challenge amb reptes de Porcelanosa i Mapfre

22/09/2023 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha presentat una nova edició del programa 5CV Gennera Challenge, una iniciativa del programa UJI Challenge Innovació i emmarcada dins de les activitats del Programa Campus de l'Emprenedoria Innovadora i Sostenible, coordinat per la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana.

A través d'aquest programa, impulsat en l'UJI des de la Càtedra Increa d'Innovació, Creativitat i Aprenentatge, les empreses defineixen una sèrie de reptes estratègics que són resolts per l'estudiantat de grau, màster i doctorat de la universitat. L'estudiantat treballarà en equips multidisciplinaris al llarg de diverses sessions dinamitzades per experts, en les quals rep formació en metodologies innovadores. En l'edició d'enguany s'han implicat dues empreses referents en l'ecosistema empresarial de la província com són Porcelanosa i Mapfre.

L'acte de presentació ha comptat amb la presència del vicerector d'Innovació, Transferència i Divulgació Científica de la Universitat Jaume I, David Cabedo; la directora d'Innovació i Emprenedoria, Marisa Flor; Antonio Latorre i Guadalupe Vilarrocha responsables de R+D+i del grup Porcelanosa i José Fonfría i Cristina Payo responsables del departament de Formació DGT Este de Mapfre.

Els representants de les dues institucions han presentat a les empreses i les principals característiques de cadascun dels reptes seleccionats. Amb la informació proporcionada per les empreses, els equips treballaran al llarg de les següents sessions, que tindran lloc els dies 21, 25, 28 de setembre i 2 d'octubre, en diferents solucions que es revelaran davant un jurat en un acte que tindrà lloc el 4 d'octubre. Els equips que presenten les millors solucions rebran premis per imports de fins a 1.500 euros, amb un màxim de 300 euros per persona.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions