L’UJI habilita sales d’estudis amb 164 places i genera tres noves aules en la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques

17/02/2023 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha finalitzat el projecte de redistribució d’espais en la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques (FCJE) amb el qual s’ha dotat el centre de sales d’estudi amb una capacitat conjunta de 164 places, tres noves aules, una sala de descans i lactància, una àrea de delegats i s’ha ampliat la sala de reunions del Deganat.

La rectora de l’UJI, Eva Alcón, ha destacat que amb aquesta actuació «millorem les zones de docència, d’estudi i de reunió de què disposa la Facultat i, d’aquesta manera, racionalitzem l’ús d’espai per a atendre les necessitats educatives i de serveis que ens han traslladat des del centre». Alcón ha visitat els nous espais juntament amb el degà de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, Joan Antoni Martí; el vicerector d’Infraestructures i Sostenibilitat, Vicent Cervera, i personal de l’Oficina Tècnica d’Obres i Projectes.

L’adequació ha consistit en la creació d’una sala d’estudis amb capacitat per a 110 persones on abans s’ubicava la reprografia. A més, també s’han generat altres set sales d’estudi per a grups, una sala de reunions per a delegats d’estudiantat i s’ha traslladat i millorat la sala de descans i lactància. En aquesta mateixa planta, s’han habilitat tres noves aules, dues d’elles amb capacitat per a 54 persones i una tercera per a 40 persones. Per últim, també s’ha ampliat la sala de reunions del Deganat.

El projecte de remodelació també ha inclòs la millora del sistema de climatització, de manera que s’ajuste a la normativa vigent, es millore l’eficiència energètica i es contribuïsca a l’estalvi energètic amb la seua incorporació al sistema integrat de gestió de la Universitat.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions