Set revistes de la Universitat Jaume I renoven el segell de qualitat FECYT

23/06/2022 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Set revistes publicades o coeditades per la Universitat Jaume I han aconseguit el segell de qualitat atorgat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) en la seua convocatòria de 2021. En concret, han renovat el segell adComunica. Revista Científica de Estrategias, Tendencias e Innovación en ComunicaciónARTSEDUCA; Asparkía. Investigació feminista; Cultura, Lenguaje y Representación / Culture, Language and Representation; MonTI. Monografías de Traducción e Interpretación; Potestas. Estudios del Mundo Clásico e Historia del Arte Recerca. Revista de Pensament i Anàlisi.

A més, cal destacar que les revistes adComunica. Revista Científica de Estrategias, Tendencias e Innovación en Comunicación i Cultura, Lenguaje y Representación / Culture, Language and Representation han aconseguit la menció de bones pràctiques editorials en igualtat de gènere.

Totes aquestes revistes es troben en e-Revistes, el portal de la Universitat Jaume I per a impulsar l'edició en obert de revistes científiques digitals amb el suport del Servei de Comunicació i Publicacions. A més, l’històric de revistes es pot consultar al Repositori de Publicacions.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions