La col·lecció «Aldea Global» presenta a Barcelona l’obra «La comunicación y sus cambios» Editada conjuntament per la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Jaume I, la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat de València, la col·lecció compta amb el segell CEA-APQ de qualitat en l'edició acadèmica

21/06/2022 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L’última novetat de la col·lecció «Aldea Global» titulada La comunicación y sus cambios. De los orígenes al móvil, escrita pel professor de la Universitat Autònoma de Barcelona Miquel de Moragas, s'ha presentat a la llibreria Documenta de Barcelona en un acte en què, junt amb l’autor, han participat experts en l’àmbit de la comunicació com Josep Lluís Gómez Mompart, catedràtic emèrit d'Història de la Comunicació a la Universitat de València; Aida Martori, professora al Tecnocampus de la Universitat Pompeu Fabra; Emili Prado, catedràtic de Comunicació Audiovisual a la UAB, i María Victoria-Mas, professora a la Universitat Internacional de La Rioja.

La comunicación y sus cambios. De los orígenes al móvil proposa una interpretació de les funcions socials de la comunicació des de l'òptica de les transformacions que s'han succeït al llarg de la història. El professor Moragas es pregunta fins a quin punt i de quina manera la transformació en els instruments utilitzats (escriptura, impremta, imatge fixa i mòbil, digitalització, realitat virtual) per a comunicar-se influeix en el pensament humà, en la cultura, en l'organització social i en la democràcia. 
 
El llibre s'ha publicat en la col·lecció «Aldea Global», que editen conjuntament la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Jaume I, la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat de València, i que compta amb el segell CEA-APQ de qualitat en l'edició acadèmica, que atorguen conjuntament l'ANECA, la FECYT i l'UNE.

La col·lecció té un enfocament ampli i pluridisciplinari que comprèn temes de periodisme, comunicació audiovisual, publicitat, relacions públiques i documentació, així com d’altres disciplines de les ciències socials i les humanitats relacionades amb la comunicació social. 

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions