Publicacions de la Universitat Jaume I participa en la 38 edició de la Fira del Llibre de Castelló 2022 L’editorial universitària presentarà les últimes novetats sobre disseny, feminisme i de la col·lecció «Biblioteca Potestas» en aquesta edició que se celebrarà del 29 d’abril al 8 de maig

06/05/2022 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Publicacions de la Universitat Jaume I participa en una nova edició de la Fira del Llibre de Castelló en què presentarà les seues últimes novetats. Enguany la Fira tindrà lloc al parc de Ribalta de Castelló de la Plana del 29 d’abril al 8 de maig de 2022.

L’editorial presentarà el divendres 29 a les 20 hores les novetats de la col·lecció «Biblioteca Potestas», una sèrie de llibres sobre diferents èpoques de la història. La presentació serà a càrrec de la directora de la col·lecció Inmaculada Rodríguez i el professor Víctor Mínguez.

El dijous 5 de maig, a les 19 hores, les professores Rosalía Torrent, Juncal Caballero i Sonia Reverter faran la presentació de les novetats sobre disseny i feminisme, amb obres com ara Iremos al sol, Lola Castelló i Mans i màquines, entre altres.

A més, Publicacions de l’UJI ha previst la signatura d’exemplars durant dos dies. En concret, el dissabte 30 a la vesprada Joan Lluís Porcar Orihuela, autor de la tercera edició de l’obra Un país en gris i negre, i Gerardo Manzanet, autor d’Origenes de la natación valenciana 1900-1936, signaran les seues obres, mentre que el divendres 6 de maig a la vesprada ho farà Vicent Pitarch i Almela, autor de Gaetà Huguet Breva, patriarca del valencianisme.
 

Fotografies presentació dels últims títols de la col·lecció Biblioteca Potestas

Fotografies presentació de les novetats de Publicacions UJI sobre disseny i feminisme

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions