Èxit de la Jornada de Portes Obertes en família de l’UJI amb més de 1.100 persones participants

11/04/2022 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Més de 1.100 persones s'han donat cita en la Jornada de Portes Obertes «En família a l’UJI», un èxit respecte a les últimes edicions presencials en què van participar al voltant de 720 persones.

La jornada, organitzada pel Vicerectorat d’Estudiants i Compromís Social de la Universitat Jaume I a través de la Unitat de Suport Educatiu, té com a objectiu donar a conèixer tota l’oferta acadèmica de graus de l’UJI, així com les instal·lacions i serveis que ofereix la universitat pública de Castelló per a facilitar el procés de presa de decisions de l’estudiantat preuniversitari.

Els participants, procedents de les províncies de Castelló, València, Illes Balears, Tarragona, Lleida, Múrcia, Saragossa i Albacete, han tingut l’oportunitat de gaudir d’un matí d’informació i orientació acadèmica universitària dirigida a pares, mares i estudiantat de segon cicle d’ESO, batxillerat i cicles formatius de grau superior.

El programa de la jornada s’ha iniciat amb una presentació institucional i una xarrada informativa i d’orientació al Paranimf. A continuació, els participants han pogut escollir entre cinc itineraris diferents classificats per centres: Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (amb dos itineraris), Facultat de Ciències Humanes i Socials o Facultat de Ciències de la Salut. D’aquesta manera, els participants han pogut conèixer l’oferta formativa del centre escollit i visitar les seues instal·lacions.

La jornada s'ha tancat amb una visita al Servei d’Esports i una sessió per a resoldre dubtes de manera personalitzada a Infocampus.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions