Un equip d’estudiantes de Dret de l’UJI participa en la I Moot Court AEDEUR

05/04/2022 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Un equip d’estudiantes de la Universitat Jaume I ha participat en la primera edició de la Moot Court AEDEUR, una competició universitària basada en un judici simulat dirigida a estudiantat de Dret de les universitats espanyoles amb l’objectiu de fomentar l’interès pel Dret de la Unió Europea entre l’alumnat universitari.

L’equip de l’UJI, format per les estudiantes Estefanía Ríos Pacheco, Beatrice Dutescu i Yaritza Riofrío Castillo, sota la direcció de la professora ajudant doctora de Dret Eclesiàstic de l'Estat Núria Reguart, va superar la primera fase escrita i va passar a la fase oral, en la qual van competir 12 equips. L’estudiantat participant va mostrar les seues habilitats davant de prestigiosos especialistes en Dret de la Unió Europea a Espanya, procedents de l’Administració de Justícia de la UE, universitats, Advocacia de l’Estat i despatxos d’advocats de referència internacional.

La final es va celebrar a la sala de plens del Tribunal Suprem i l’equip guanyador va ser el de la Universitat de Santiago de Compostel·la. En l’acte, que va estar clausurat pel president del Tribunal Suprem i del Consell General del Poder Judicial, Carlos Lesmes, les alumnes de l’UJI van rebre un certificat acreditatiu per haver arribat a la fase oral.

Més informació

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions