Els responsables de l'àrea d'emprenedoria de l'aliança europea d'universitats EDUC visiten la Universitat Jaume I

30/11/2022 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Càtedra INCREA ha rebut la visita dels responsables del projecte europeu European Digital UniverCity EDUC, en l'àrea d'emprenedoria, amb la finalitat de conèixer els serveis i activitats que realitza la universitat en aquest àmbit. Sujal Chouhan, responsable d'emprenedoria en el projecte EDUC, i Anne Sophie Brault, encarregada de l'àrea de comunicació, tots dos de la Université de Rennes 1, i Cécile Bauer, directora de Pépite Bretagne, el centre per a la innovació, transferència i emprenedoria en les universitats de Bretanya, han conegut de primera mà les accions que es duen a terme en la Universitat.

EDUC és una aliança estratègica entre universitats de diferents països europeus l'objectiu de les quals és la col·laboració estructural i sostenible en tots els nivells de la universitat, així com el desenvolupament d'escenaris d'aprenentatge i mobilitat innovadors i inclusius.

Durant la visita, els responsables de l'àrea d'emprenedoria d'EDUC s'han reunit amb el vicerector d'Innovació, Transferència i Divulgació Científica, David Cabedo; la directora d'Innovació i Emprenedoria i directora de la Càtedra INCREA María Luisa Flor, i els responsables dels serveis orientats a afavorir l'emprenedoria i la creació d'empreses en l'UJI. També s'han reunit amb el director del Parc Científic i Tecnològic (Espaitec), Juan Antonio Bertolín, i amb els representants de SECOT Castelló, Jose Daniel Zaragozá, Álvaro Remolar, Juan José Montoro i José Joaquín Vivas.

D'altra banda, el director de l'Oficina de Relacions Internacionals, Fermín Mallén Broch, els ha mostrat el campus. Així mateix, els estudiants i professors responsables dels equips UJI MotorSport, UJI Hand i UJI Electric Racing Team del programa UJI Lab Innovació han presentat el programa i els han ensenyat les instal·lacions on treballen en els prototips de moto, cotxe i mà amb els quals van participar en les competicions universitàries.

La jornada ha finalitzat amb la visita a l'Oficina de Cooperació en Investigació i Desenvolupament Tecnològic, on Ismael Rodríguez, el seu director, els ha explicat les tasques que realitzen en matèria de transferència del coneixement a les empreses de l'entorn socioeconòmic de la universitat i l'impuls que des d'aquesta oficina es dona a la creació d'empreses en l'àmbit universitari o (spin-off).

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions