L'Aula Fundació Torrecid de l'UJI lliura les seues beques i premis del curs 2020-2021

17/05/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'Aula Fundació Torrecid de Lideratge i Innovació de la Universitat Jaume I de Castelló ha lliurat els seus premis als millors treballs final de grau (TFG) i màster (TFM) de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE), així com les beques per a estudis de màster que convoca anualment l'Aula. 

L'acte ha comptat amb la presència de la rectora, Eva Alcón; la vicerectora d'Estudiantat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez, i la directora de l'ESTCE i directora de l'Aula Fundació Torrecid, Amelia Simó, per part de l'UJI; i el conseller delegat d'Al-Farben (Grup Torrecid), Miguel Ángel Michavila; el responsable de Recursos Humans de Torrecid, Javier Cano; el responsable de Reclutament i Selecció de Torrecid, Javier Gasch; i la tècnica de Selecció del Grup Torrecid, Jennifer Viedma, en representació de la Fundació Torrecid.

La rectora de la Universitat Jaume I ha felicitat l'estudiantat guardonat, i ha afirmat que «l'Aula Fundació Torrecid és un excel·lent pont entre la formació acadèmica i el món empresarial, a més d'oferir un espai d'oportunitats perquè el talent i les capacitats i habilitats formals del nostre alumnat s'incorporen a l'empresa».

Per part seua, Javier Gasch de la Fundació Torrecid ha donat l'enhorabona a l'estudiantat premiat i becat pel seu treball i esforç, i ha destacat que el gran creixement i desenvolupament del Grup Torrecid només és possible si comptes amb el millor equip, que és la raó de ser d'aquests premis i beques.

Les dues beques de màster de la convocatòria 2020-2021 han sigut per a Alexandre Faus Redón i Myriam Muñoz Álvarez, tots dos del Màster en Enginyeria Industrial de l'UJI. Els premis Aula Fundació Torrecid als millors TFG i TFM de l'ESTCE han sigut per a Carolina Fernández Sáiz, graduada en Química; i Francisco Sayas Doménech, del Màster en Enginyeria Industrial. Els criteris per a l'avaluació dels treballs inclouen aspectes com la finalitat i els objectius del projecte, la coherència i la relació amb l'àmbit científic; el grau d'innovació i originalitat; la viabilitat del projecte; i la presentació o contribució al desenvolupament tecnològic.

L'Aula Fundació Torrecid de Lideratge i Innovació sorgeix d'un conveni entre la Universitat Jaume I i la Fundació Torrecid per a promoure el talent de l'estudiantat universitari mitjançant beques i premis, millorar la seua formació tècnica a través de xarrades i conferències, i mostrar-los les oportunitats de desenvolupament professional en el clúster ceràmic de Castelló.

Web de l'Aula

Imatges de l'acte

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions