L’UJI lliura els certificats de la sisena promoció del Màster Universitari en Enginyeria Industrial En l’acte també s’han lliurat els premis als millors TFG i TFM

28/05/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE) ha celebrat l’acte de lliurament de certificats i d’acollida pel Col·legi Oficial d'Enginyers Superiors Industrials de la sisena promoció del Màster Universitari en Enginyeria Industrial, així com el lliurament dels premis als millors Treballs de Fi de Màster i els Treballs de Fi de Grau d’Enginyeria en Tecnologies Industrials.

L’acte ha comptat amb la presència de la rectora de l’UJI, Eva Alcón; la directora de l’ESTCE, Amelia Simó; el president del Consell Social, Sebastián Pla; el president del Col·legi Oficial d’Enginyers Superiors Industrials de Castelló, Javier Rodríguez Zunzarrén, i el coordinador del màster, Ramón Cabello.

En la categoria de TFM s’ha atorgat el primer premi a Carles Serrano Soler pel treball titulat «Diseño mecánico para la adaptación a propulsión eléctrica de un Kart–Cross de competición» i un accèssit a Antonio Martínez Ortells pel treball «Diseño de una electrolinera con generación fotovoltaica en la provincia de Castellón. Cálculo estructural y de la instalación eléctrica».

Pel que fa a la categoria de TFG, s’han concedit dos primers premis a Óscar Franch Mezquita pel treball «Proposta de millores en l’eficiència energètica i en responsabilitat mediambiental per a una empresa de treball amb paper per a serveis d’alimentació» i a Alejandro Pitarch Montoliu per «Proyecto de renovación de la EDAR de Benlloch mediante un proceso de fangos activos y un tratamiento con microalgas».

Per a finalitzar l’acte, Pascual José Maximino Juan, director de l’Àrea de Proveïment de Facsa, ha oferit una conferència en la qual ha abordat els reptes i oportunitats per a l’enginyeria en l’empresa del segle XXI.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions