L’UJI inicia la preparació de les proves d’accés a majors de 25, 40 i 45 anys amb una reunió de coordinació amb els Centres de Formació de Persones Adultes

18/01/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha reunit el professorat dels Centres de Formació de Persones Adultes (CFPA) per a informar-los de les Proves d'Accés per a Majors de 25, 40 i 45 anys d'aquest curs acadèmic, en línia, amb el seu compromís per fomentar la relació i el treball amb aquests centres educatius. 

Com a novetat d'aquest any, s’ha establit un nou procediment referent a les mesures d'adaptació en les proves d'accés a la universitat per a l'alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu. 

En la sessió de coordinació han participat Juan Carlos Palmer, coordinador de les Proves d'Accés per a Majors de 25, 40 i 45 anys de l'UJI; Silvia Bellmunt, informadora d'InfoCampus; Beatriz Bonet, coordinadora de la Unitat d'Orientació Preuniversitària, i Olga Carbó, coordinadora de la Unitat de Diversitat i Discapacitat. 

Pròximament, es realitzarà la Jornada d'Informació i Orientació, en format també virtual, per a les persones interessades a presentar-se a aquestes proves d'accés.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions