El Paranimf de l’UJI avança els horaris de les activitats d'arts escèniques i cinema per a adaptar-se a les noves mesures per la COVID-19

08/01/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Paranimf de la Universitat Jaume I inicia l’any amb la projecció els dies 9 i 10 de gener de 2021 de la pel·lícula Corpus Christi de Jan Komasa, dins del cicle «Nou cinema». La sessió serà a les 19 hores, atès que tots els espectacles del Paranimf han modificat lleugerament els seus horaris de programació per a adaptar-se a les noves mesures de contenció per la COVID-19. D'entrada, fins sl 31 de gener, totes les activitats d’arts escèniques i cinema, començaran a les 19 hores.

Corpus Christi va estar nominada a millor pel·lícula internacional en els Premis Oscar, i també a millor film, direcció, actor i guió en els Premis de Cinema Europeu. A més, va rebre el premi en la categoria de millor actor, Bartosz Bielenia, en el Chicago Film Festival.

El film narra la història de Daniel, un jove de 20 anys, que experimenta una transformació espiritual mentre viu en un centre de detenció juvenil. Vol ser sacerdot, però això és impossible a causa dels seus antecedents penals. Quan l’envien a treballar a un taller de fusteria en una xicoteta ciutat, a la seua arribada es vesteix de capellà i es fa càrrec accidentalment de la parròquia local.

El cicle «Nou cinema» continuarà els dies 23 i 24 de gener amb Lúa vermella, dirigida per Lois Patiño; Para Sama, de Waad al-Kateab, premi a millor documental en els Premis de Cine Europeu 2019, el 13 i 14 de febrer; El año del descubrimiento, dirigida per Luis López Carrasco, gran premi del jurat en el Festival de Sevilla 2020 i premi a millor pel·lícula en el Festival de Mar del Plata 2020, el 27 i 28 de febrer, i Beginning, òpera prima de la directora georgiana Dea Kukumbegashvili, premi a millor pel·lícula, direcció, guió i actriu en el Festival de Sant Sebastià 2020, el 27 i 28 de març.

Més informació i entrades: http://www.paranimf.uji.es

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions