L’alumne Pau Moliner Senar de l’IES Vicent Sos Baynat de Castelló es classifica en quart lloc en la fase nacional de l’Olimpíada de Química

21/09/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Pau Moliner Senar, estudiant de l’institut d’ensenyament de secundària Vicent Sos Baynat de Castelló de la Plana, s’ha classificat en el quart lloc de la fase nacional de l’Olimpíada de Química que va tenir lloc la setmana pasada per via telemàtica. La XXXIII Olimpíada Nacional de Química ha comptat amb la participació de 98 alumnes de tot Espanya, que van realizar la prova en línia sota la coordinació de la Secció Territorial de València de la Reial Societat Espanyola de Química.

Pel que fa a l’alumnat castellonenc, els participants es van connectar a una Aula Virtual de la Universitat de València des de la universitat pública de Castelló, on van estar supervisats per Sixte Safont, Armando Beltrán i Raquel Castillo, professorat del Departament de Química Física i Analítica i responsables de la fase local de Castelló, i per un altre docent des de la UV.

L’UJI havia celebrat a juliol un acte de lliurament virtual dels premis de les Olimpíades Acadèmiques i Premis de Promoció de Grau 2020, amb el patrocini de l’Aula Fundació Banco Sabadell de promoció del talent i la col·laboració de la Fundació Dávalos-Fletcher, l’empresa Torrecid i l’Ajuntament de Castelló. L’objectiu és estimular l’estudi de les diferents disciplines entre els joves i premiar l’esforç a l’excel·lència acadèmica al mateix temps que serveixen de punt de trobada entre l’ensenyament de secundària i la universitat.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions