INEOS se suma a la campanya de captació de fons #SomUJIcontraCOVID

15/09/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'empresa Ineos Composites Hispania se suma com a col·laborador a la campanya extraordinària de captació de fons #SomUJIcontraCOVID impulsada per la Universitat Jaume I per a pal·liar els efectes, tant econòmics com sanitaris, que està provocant la pandèmia de la COVID-19 en la comunitat universitària i la societat.

Els recursos obtinguts amb aquesta campanya es destinen a tres projectes: un fons de beques per a fer costat a l'estudiantat més vulnerable i dos projectes d'investigació que desenvolupen noves eines preventives i terapèutiques davant la pandèmia. L'aportació d’Ineos es destinarà al projecte d'investigació per al desenvolupament d'un fàrmac antiviral contra la COVID-19, l'objectiu principal del qual és preparar compostos químics contra la infecció del virus del SARS-CoV-2 com a potencials fàrmacs antivirals contra la COVID-19.

INEOS Composites fabrica i ven una àmplia gamma de graus de polièster insaturat i vinilèster d'alt rendiment, gelcoats i additius de baix perfil per a la indústria del plàstic.

Els productes d’INEOS Composites inclouen compostos fabricats amb una varietat de propietats funcionals que tenen resistència a la corrosió, retard al foc, resistència als raigs ultraviolats, resistència a l'aigua i químics, altes propietats mecàniques, aïllament tèrmic i elèctric, resistència a l'impacte i al ratllat i alta resistència al pes. Els materials d’INEOS Composites s'utilitzen en diversos mercats globals, inclosos els materials de construcció, FRP resistent a la corrosió, transport i energia eòlica.

 

Més informació: www.somujicontracovid.uji.es

Fes-te’n donant: https://bit.ly/2zmict3

#SomUJIcontraCOVID #SomUJI

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions