Molt bona acollida de l’oferta de la UJI en la primera convocatòria de matrícula de nou accés amb un augment de quasi tres punts respecte de l’any passat   La universitat pública de Castelló, amb 2.571 nous estudiants matriculats, oferirà només 345 places en la segona fase de preinscripció i matrícula

07/08/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha conclòs amb èxit la convocatòria ordinària de matrícula de nou ingrés per al curs 2020-2021 amb 2.571 nous estudiants matriculats en primer curs, el que suposa una ocupació del 88,87% de les 2.893 places oferides. La situació extraordinària provocada per la COVID-19  ha fet que aquest any no hi haja preinscripció única i que al setembre es torne a obrir el procés de matrícula. Així, a falta de l’adjudicació de places en la convocatòria extraordinària de setembre, aquestes dades representen un increment de quasi tres punts respecte la matrícula del curs passat, que va tindre una ocupació del 86,04%.

La vicerectora d’Estudis i Docència, Isabel García Izquierdo, ha manifestat la seua satisfacció amb la resposta en aquesta primera fase de matrícula. «Les bones perspectives en la fase de  preinscripció s’han confirmat. Hem millorat les dades de matrícula de l’any passat en quasi tres punts el que, tenint en compte que encara falta la matrícula de convocatòria de setembre, posa de manifest l’interés que suscita la nostra institució i l’atractiu de la nostra oferta» ha destacat.  

Per a la segona fase de preinscripció i matrícula que s’obrirà al setembre, l’UJI oferirà 345 places en les titulacions amb vacants. Cal destacar que després de la primera fase de matrícula, 20 de les 32 titulacions ja han superat el 95% d’ocupació.

Enguany, de forma excepcional, la convocatòria de les PAU extraordinària es realitzarà a setembre, així com les proves per a majors de 25 i 45 anys, i serà del 14 al 21 de setembre quan s’obriga un nou termini de preinscripció. 

L’estudiantat que es matricule en la Universitat Jaume I comptarà amb facilitats per a efectuar el pagament de l’import de la seua matrícula, com ara el fraccionament en un màxim de set terminis o les convocatòries pròpies de l’UJI d’ajudes per a la matrícula.

Les persones interessades poden trobar més informació sobre preinscripció i matrícula en el portal «Nou estudiantat UJI»: http://www.uji.es/perfils/estudiantat/v2/nou-estudiantat/

 

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions