La Universitat Jaume I cobreix en primera convocatòria les places oferides a nou estudiantat en 24 de les seues titulacions per al curs 2020-2021 Medicina, Infermeria, Matemàtica Computacional, el doble grau en ADE i Dret, i Traducció i Interpretació són les titulacions amb la nota de tall més alta, amb un 13,258, un 11,729, un 11,546, un 11,430 i un 11,226, respectivament

28/07/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha conclòs la primera fase de la preinscripció en les titulacions oficials amb una adjudicació del 100% de les places oferides per al curs 2020-2021 en 24 de les seues 32 titulacions i un increment d’un punt en la nota de tall en quasi tots els graus, especialment en els més demandats. D’aquesta manera, l’UJI cobreix el 95,06% de les 2.893 places de nou ingrés oferides en aquesta primera convocatòria d’enguany, a falta de l’adjudicació en setembre de la segona convocatòria.  

La Facultat de Ciències de la Salut cobreix de nou el 100% de la seua oferta. El Grau en Medicina continua sent la titulació amb major llista d’espera de la Universitat i la nota de tall més alta, seguida d’Infermeria. En la resta de centres, els graus més demandats són els graus en Mestre/a d’Educació Primària i Mestre/a d’Educació Infantil a la Facultat de Ciències Humanes i Socials; en la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques destaca un any més el Doble Grau en Administració d’Empreses i Dret, que ha cobert les 30 places oferides i compta amb una de les notes de tall més altes, així com l’alta demanda del Grau en Criminologia i Seguretat. Per últim, a l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals, els més sol·licitats han sigut el Grau en Disseny i Desenvolupament de Videojocs i el Grau en Enginyeria Informàtica.

Quant a les notes de tall, Medicina continua com la titulació amb la nota de tall més alta, amb un 13,258, seguida del Grau en Infermeria amb un 11,729, el Grau en Matemàtica Computacional, amb un 11,546, el Doble Grau en Administració d’Empreses i Dret, amb un 11,430, i el Grau en Traducció i Interpretació, amb un 11,226.

La vicerectora d’Estudiantat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez, ha mostrat la seua satisfacció amb els resultats d’aquesta primera fase de la preinscripció, sobretot tenint en compte la situació d’incertesa provocada per la COVID-19. «Hem treballat molt perquè l’alumnat tinguera anticipadament tota la informació del pròxim curs i això s’ha reflectit en què hem cobert les places en moltes de les nostres titulacions a falta de la convocatòria de setembre», assenyala la vicerectora. «A més, aquests resultats han vingut acompanyats per un augment general de les notes de tall, el que mostra l’interés per la nostra oferta educativa», ha afegit. 

Les reclamacions als resultats de preinscripció es podran realitzar per via telemàtica del 29 al 31 de juliol, mentre que l’alumnat admès formalitzarà la matrícula del 29 de juliol al 3 d’agost segons el dia i l’hora assignats a través de la web http://matricula.uji.es/. El 4 d’agost es realitzarà el recompte de vacants i els dies 5 i 6 d’agost l’assignació i matrícula no presencial de vacants.

Cal recordar que enguany, de forma excepcional, la convocatòria de les PAU extraordinària es realitzarà a setembre, així com les proves per a majors de 25 i 45 anys.  Serà al setembre, per tant, concretament del 14 al 21, quan s’obrirà un nou termini de preinscripció. 

L’estudiantat que es matricule en la Universitat Jaume I comptarà amb facilitats per a efectuar el pagament de l’import de la seua matrícula, com ara el fraccionament en un màxim de set terminis o les convocatòries pròpies de l’UJI d’ajudes per a la matrícula.

Les persones interessades poden trobar més informació sobre preinscripció i matrícula en el portal «Nou estudiantat UJI»: http://www.uji.es/perfils/estudiantat/v2/nou-estudiantat/

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions