Estudiantat de Publicitat de l'UJI realitza vídeos promocionals sobre la importància de la inclusió de les persones amb discapacitat

08/04/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Alumnat del Grau en Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Jaume I ha realitzat una sèrie de vídeos promocionals sobre els estereotips i els prejudicis entorn de les capacitats de les persones amb discapacitat, la importància d'oferir-los oportunitats laborals i sobre la inclusió educativa.

Els vídeos s'han realitzat dins de l'assignatura de tercer curs «Producció», impartida en el primer semestre per José A. Aguilar i Agustín Rubio, conjuntament amb l'assignatura de «Màrqueting» del Grau en Administració d'Empreses, que imparteix Vicente Tortosa. Encara que la finalitat de l'assignatura és realitzar un projecte de producció, sense arribar a rodar-lo, tres equips ha decidit dur a terme el projecte i han filmat els vídeos de manera voluntària com a extra per a l'assignatura.

Aquest és el tercer any que es realitza aquesta iniciativa i cada curs se centra en una causa o ONG. Concretament, en els anys anteriors s'han abordat els temes del reciclatge i la igualtat de gènere.

Vídeos:
https://www.youtube.com/watch?v=hiYAJaOZPfY

https://www.youtube.com/watch?v=6KSpnzvZ1nw

https://www.youtube.com/watch?v=QDImKYJyx40&t=28s

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions