L'UJI inaugura el workshop del projecte internacional CRE8® En el workshop participa estudiantat de la Karlstad University de Suècia, la Universitat Lucian Blaga de Sibiu de Romania, la Inland University de Noruega i la Universitat Jaume I

03/03/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha inaugurat avui l'UJI CRE8® Europe Week que es realitzarà en la universitat pública de Castelló del 2 al 6 de març de 2020. El workshop ha sigut inaugurat per la vicerectora d'Estudiantat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez Moya, i la vicerectora adjunta de Mobilitat Acadèmica i Pràctiques Internacionals, Eva Camacho Cuena.

El projecte CRE8® Europe-A Transnational Model for Enhancing Students Employability és un projecte internacional, on estudiantat de la Karlstad University de Suècia, la Universitat Lucian Blaga de Sibiu de Romania, la Inland University de Noruega i la Universitat Jaume I treballa i desenvolupa durant els diferents tallers que es realitzaran al llarg de la setmana, competències transversals com la creativitat, la innovació i l'emprenedoria, proposant solucions entre estudiants de diverses nacionalitats per a reptes plantejats per empreses dels quatre països de les universitats del projecte. 

Tant Inmaculada Rodríguez com Eva Camacho han donat la benvinguda a les tres delegacions visitants i han animat l'estudiantat i el professorat visitant que gaudisquen de l'UJI i de la seua estada. 

En la inauguració, l'estudiantat UJI ha sigut també protagonista de l'acte explicant algunes dades interessants sobre la ciutat i la província. D'aquesta manera, Lucia Madroñero els ha comentat breument quines són les principals festes i tradicions; María Jordà ha explicat informació turística rellevant de la província i Empar Peñarroja ha parlat sobre la gastronomia valenciana. Finalment, Adrià Gil ha explicat algunes de les principals curiositats que té la província de Castelló.

Després de la inauguració s'ha realitzat una visita guiada pel campus i s'ha impartit el seminari «How to enhance your creativity capabilities» a càrrec de Luis Martínez Chafer.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions