UJI

Concentració silenciosa a l’UJI per l’última víctima de la violència masclista

09/04/2020 | SCP
  • Recurs d'imatge
    FOTO: Damián Llorens

La comunitat universitària ha realitzat aquest migdia una concentració silenciosa a la porta de l’edifici de Rectorat i Serveis Centrals de la Universitat per a mostrar el rebuig de l’UJI davant el darrer assassinat masclista a la Comunitat Valenciana, ocorregut a Villanueva de Castellón i en el qual ha mort una dona a mans de la seua parella.

La concentració ha sigut convocada per la rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, i el seu Consell de Direcció sumant-se a la convocatòria de la Generalitat Valenciana per a manifestar públicament la tolerància zero amb qualsevol tipus de violència i especialment davant la violència masclista.

Prèviament als tres minuts de silenci, la rectora ha condemnat aquest nou assassinat masclista. «No ha passat ni un mes i tornem a concentrar-nos per condemnar un nou assassinat, el segon que patim enguany a la Comunitat Valenciana, per manifestar la tolerància zero amb qualsevol tipus de violència i especialment, davant la violència masclista. Estem i cada volta estarem ací per a dir prou. No volem sumar-ne més» ha manifestat Alcón.

La rectora també ha recordat que la Universitat Jaume I estarà sempre al costat de les víctimes i davant els agressors «lluitant contra una violència masclista que aquesta societat no està disposada a tolerar».

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions