Publicacions de la Universitat Jaume I participa en la Plaça del Llibre d’Alacant 2020

18/02/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Publicacions de la Universitat Jaume I ha participat en la quarta edició de la Plaça del Llibre d'Alacant que ha tingut lloc  del 14 al 16 de febrer de 2020, a la capital alacantina.

Entre els títols que la Universitat Jaume I ha exposat es trobaven les novetats editorials Un país d'històries,  Castelló i la seua cuinaLa represa del moviment FreinetEl model de llengua en l'assaig científic i literariL'assaig periodístic de Joan F. MiraEl mapa del regne de València de Creite, entre d'altres.

Aquest gran encontre de la producció editorial en valencià forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura 2017-2021. Es tracta d’una iniciativa organitzada per la Fundació FULL, el Gremi de Llibreters Independents de les Comarques Alacantines, la Universitat d’Alacant, Escola Valenciana, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i Acció Cultural del País Valencià. A més, compta amb el suport de la Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana i de l’Institut d’Estudis Catalans.  

A l'acte d'inauguració va assistir el patronat de la Fundació FULL, del qual forma part Carme Pinyana, editora de la Universitat Jaume I, en qualitat de representant de l'Associació d'Editors del País Valencià.  

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions