L’ESTCE lliura els certificats de la quarta promoció del Màster en Enginyeria Industrial El Col·legi Oficial d’Enginyers Superiors Industrials ha atorgat els premis als millors TFG i TFM en aquest àmbit

17/02/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE) ha celebrat el lliurament de certificats als 44 titulats i titulades de la quarta promoció del Màster en Enginyeria Industrial de la Universitat Jaume I, dels quals han recollit el diploma 13 d’ells. L’acte ha comptat amb la presència de la rectora de l’UJI, Eva Alcón; la directora de l’ESTCE, Amelia Simó; el president del Consell Social, Sebastián Pla; el president del Col·legi Oficial d’Enginyers Superiors Industrials, Javier Rodríguez Zunzarrén, i el coordinador del Màster Universitari en Enginyeria Industrial, Ramón Cabello.

En l’acte, el Col·legi Oficial d’Enginyers Superiors Industrials ha lliurat els premis als millors treballs de fi de grau d’Enginyeria en Tecnologies Industrials que han recaigut en Christian Abarca Aguilar pel treball «Motorización eléctrica y homologación de un coche deportivo monoplaza para que pueda circular por ciudad» i en Jorge Gimeno Andreu pel projecte «Diseño de una instalación de aspiración y filtrado de una línea de pavimento cerámico». A més, el Col·legi també ha guardonat el treball fi de màster d’Enginyeria Industrial de José Candea Román pel projecte «Desarrollo de una aplicación para la optimización energética de plantas de depuración de agua con interfaz de usuario» i ha atorgat un accèssit al treball de Vicente López Fernández titulat «Desarrollo de un modelo numérico para el estudio del comportamiento dinámico de bombas de refrigeración de vehículos utilitarios».

La rectora de l’UJI ha felicitat la nova promoció del Màster i l’estudiantat premiat i ha destacat que són professionals ben formats i especialitzats que ara podran injectar en el teixit productiu nous coneixements, capacitats, idees, actituds i valors. «Gràcies al vostre esforç d’anys, d’aprenentatge a les nostres aules, la nostra Universitat pot satisfer la seua visió de transformar en positiu el nostre entorn a través de la generació i transmissió de coneixements», ha assenyalat.

En aquesta línia, el coordinador del Màster, Ramón Cabello, ha remarcat que els titulats i titulades, després d’aquests anys d’intens treball, «compteu amb una àmplia base de coneixement i una alta capacitat d’aprenentatge, la qual cosa us dona un gran potencial per a l’èxit en el mercat laboral».

Finalment, el president del Col·legi Oficial d’Enginyers Superiors Industrials ha posat en relleu el gran esforç dels alumnes premiats subratllant la importància dels estudis realitzats.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions