Publicacions de la Universitat Jaume I participa en la Plaça del Llibre de València

29/10/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Publicacions de la Universitat Jaume I participa en la Plaça del Llibre de València que se celebra del 28 d’octubre a l’1 de novembre de 2020 a la Plaça de l’Ajuntament de València.

En aquesta cita, l’editorial universitària mostra i posa a la venda les seues últimes novetats. A més, dijous 29 d’octubre participa en l’activitat «Nosaltres editem» en la qual editores del País Valencià conversaran sobre el seu ofici. L’acte serà a les 20:20 hores i en representació de Publicacions de l’UJI estarà l’editora Carme Pinyana. Enllaç a video

Manifest per la lectura
D’altra banda, Publicacions de la Universitat Jaume I, a través de l’Associació d’Editors del País Valencià, s’adhereix al «Manifest per la lectura. Cal·ligrafies de la cura» redactat per la filòloga i escriptora Irene Vallejo i presentat en la Fira Internacional del Llibre, Liber 2020. 

Es tracta d'un assaig escrit a petició de la Federació de Gremis d'Editors d'Espanya (FGEE) amb el qual es volen ressaltar i reivindicar els valors universals de la lectura en la societat. Aquest text forma part de les accions que els editors estan desenvolupant amb l'objectiu de propiciar un Pacte d'Estat pel Llibre i la lectura entre els grups polítics que convertisquen Espanya en un país de lectors i lectores.

Més informació

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions