La Plaça del Llibre a Castelló acull la presentació de les novetats editades conjuntament per l’UJI i la Diputació de Castelló

20/10/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Plaça del Llibre a Castelló ha acollit la presentació de les novetats editades conjuntament pel Servei de Publicacions de la Diputació i l’editorial de la Universitat Jaume I. L’acte de presentació ha tingut lloc a la plaça Santa Clara de Castelló de la Plana.

En concret, s'hi han presentat dues publicacions. Amat Bellés i Roig. Pintar la crònica i el mite Castelló i la seua cuina. Tradicions, històries i receptes.

Amat Bellés i Roig. Pintar la crònica i el mite, d’Antonio Gascó, estudia la biografia i l'obra del pintor castellonenc Amat Bellés i Roig, amb especial atenció a la seua implicació, humanística, social i cultural, duent a terme una anàlisi formal, icònica, estilística i d'influències i un estudi sobre l'activitat de disseny publicitari. El volum, editat en la sèrie «Maior», compta amb una acurada edició profusament il·lustrada de més de 450 pàgines amb cobertes plastificades de tapa dura i s'ofereix en castellà i en valencià.

Castelló i la seua cuina. Tradicions, històries i receptes, obra de Pere Agustí i Ramos, i Joan Agustí i Vicent, reuneix més de 700 receptes i constitueix el més gran llibre de cuina de Castelló que mai s’ha fet. Aquest excel·lent volum profusament il·lustrat a color aborda els orígens i costums culinaris de la cuina de Castelló.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions