Cuatroochenta debuta com a empresa cotitzada en BME Growth amb el toc de campana en la Borsa de Madrid

23/10/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Cuatroochenta, empresa del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I, s'ha incorporat aquest migdia a BME Growth per a convertir-se en empresa cotitzada amb una revaloració del 49,73% de les seues accions, passant dels 9,35 euros del preu d'eixida als 14 euros després de la seua primera subhasta. El president del Consell d'Administració, Vicente Montesinos; el CTO i cofundador, Sergio Aguado, i el CEO i cofundador, Alfredo R. Cebrián, han realitzat el toc de campana, que s'ha retransmés en directe per streaming per a complir el protocol sanitari per al control de la pandèmia del coronavirus. El seu codi de negociació és «480S», cotitza en la modalitat de fixing i Renta 4 és el seu assessor registrat i proveïdor de liquiditat. 

Malgrat la crisi, la companyia tecnològica castellonenca ha presentat així les seues credencials, amb un creixement de facturació anual superior al 20%, per a prosseguir amb la seua consolidació nacional i expansió internacional com a referent en el desenvolupament de programari cloud. «Açò és un inici, no una meta; hem estat treballant per a preparar aquest moment en el qual arranca una nova fase de creixement», ha destacat en la seua intervenció Alfredo R. Cebrián. 

«Treballem per a crear un referent tecnològic a Espanya en el camp de les solucions digitals», va prosseguir el CEO, per a afegir: «El nostre pla passa per aquesta incorporació a BME Growth i suposa un punt d'inflexió per a accelerar la nostra progressió». La valoració total de la companyia ha passat de 20,8 a 31,14 milions d'euros en el que ha significat el seté debut en 2020 en el mercat d'empreses en expansió, el primer durant la pandèmia de la COVID-19 a part de socimis. 

Per part seua, Vicente Montesinos, president del Consell d'Administració i també president del CD Castelló de la Lliga Smartbank, ha destacat «la gran tasca de l'equip en les seues diferents oficines durant el confinament i la pandèmia», la qual cosa ha portat Cuatroochenta a «mantindre un creixement i rendibilitat sostinguts, prenent BME Growth com un mitjà i no com un fi», ha afegit. 

Sergio Aguado, cofundador i CTO, s'ha referit als orígens de Cuatroochenta: «Tot va començar en un networking del parc tecnològic Espaitec», on 9 anys després encara se situa la seua seu central, al campus de la Universitat Jaume I de Castelló, i ha posat la companyia com a «exemple de transferència tecnològica», per a «demostrar que les universitats poden ser un centre de talent». Aguado, qui ha recordat els primers passos internacionals a Llatinoamèrica i les integracions, ha subratllat l'acompanyament d'Entorn Pre Mercat, programa des del qual s'ha convertit en la primera empresa a fer el salt a BME Growth.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions