José Manuel Díaz: «L’assumpció de riscos, la baixa aversió a la mobilitat internacional i la formació són claus per a una carrera professional d’èxit»

23/10/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Càtedra Ciutat de Castelló, en el marc del Cicle de Conferències Càtedra Ciutat de Castelló 2020, ha celebrat el webinar «Diversificació, aposta de futur» realitzat per José Manuel Díaz, vicepresident de Business, Performance, Planning and Investments d’Avangrid.

José Manuel Díaz ha fet una xarrada on ha extrapolat els conceptes de diversificació del risc en carteres de renda variable per a la presa de decisions amb incertesa al llarg de la seua carrera professional. «Igual que els actius financers, la rendibilitat futura depén del nivell de risc assumit en un determinat moment. Si bé la sort pot fer que en el futur una decisió acabe sent molt productiva, el fet de tenir una baixa aversió a la mobilitat internacional és un element crucial», ha assenyalat. Així mateix, ha apuntat que una alta propensió a aprendre dels errors juntament amb una actualització freqüent de la formació pot sens dubte ajudar al desenvolupament d'una carrera professional d'èxit.

La última conferència d’aquest cicle, «Coronavirus emergents: patogenicitat i protecció enfront del SARS-CoV-2», es realitzarà el dimarts 27 d’octubre a les 11 hores. L’enllaç per accedir al webinar ja està disponible al web www.catedraciutatcastello.uji.es

La Càtedra Ciutat de Castelló sorgeix d’un conveni entre la Universitat Jaume I i l’Ajuntament de Castelló firmat el desembre de 2017. La Càtedra té com a objectius generals el foment del talent, de la formació, de la investigació, la difusió del coneixement i la innovació en l’àmbit geogràfic de Castelló de la Plana.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions