Vox UJI Ràdio inicia nova temporada amb 53 programes en la seua graella Les emissions comencen el dilluns 30 de setembre amb un programa especial per a presentar la nova programació

27/09/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'emissora de la Universitat Jaume I, Vox UJI Ràdio, inicia el 30 de setembre de 2019 una nova temporada amb 53 programes en la seua graella i amb un programa especial, realitzat des del Café dels Sentits, en el qual es presentarà la nova programació. El programa començarà a les 10.30 hores i comptarà amb la participació de bona part dels col·laboradors i col·laboradores de l'emissora.

Durant el curs acadèmic 2019-2020, Vox UJI Ràdio mantindrà les seues emissions continuades de dilluns a dissabte, amb tota classe de continguts i formats radiofònics. Entre les novetats, es troben nou programes: Academix, ...Amb ad Comunica, Animelario, Generació Z, Nauru, Notes de llibertat, Passaport Alumni, Planeta Debug i UJI Pride. A més, aquesta temporada, tornaran a les ones de l'emissora de l'UJI els programes Apocalipsis Pop, El muro de los sonidos, Expressión Otaku i Rock'n'metall.

El programa especial podrà seguir-se a través de la pàgina web http://www.radio.uji.es/, en la qual es pot escoltar l'emissora en directe per Internet i, en la Radioteca, tots aquells programes que s'han emés amb anterioritat.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions