El curs de turisme gastronòmic de l’UJI inicia la primera edició amb un seminari del Basque Culinary Center

19/09/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El curs «Turisme Gastronòmic i Cultura Culinària de la Comunitat Valenciana» de la Universitat Jaume I ha inaugurat la seua primera edició amb el seminari «Desenvolupament de destinacions de turisme gastronòmic competitives i sostenibles», a càrrec d’Amaia López de Heredia, directora del Màster de Turisme Gastronòmic del Basque Culinary Center, i Iñaki Gaztelumnedi, professor d’aquest centre i consultor de l’Organització Mundial del Turisme.

La sessió s’ha celebrat al Jardí Botànic de València i s’ha emès per streaming per a l’alumnat de les diferents seus que participen en el curs. El seminari ha consistit en una masterclass conjunta, dissenyada pel Basque Culinary Center, que ha servit d’introducció a la matèria del curs per a adquirir les competències necessàries per a gestionar destinacions de turisme gastronòmic i tindre un enfocament estratègic adequat a la realitat de la destinació i a les tendències turístiques i gastronòmiques més innovadores d’aquesta modalitat turística.

El curs «Turisme Gastronòmic i Cultura Culinària de la Comunitat Valenciana» consta de 100 hores de formació que es desenvolupen fins el 26 de novembre en vuit seus (Morella, Castelló, València, Gandia, Dènia, Benidorm, Alacant i Torrevieja), coordinades per les universitats de Castelló, València i Alacant junt a Turisme Comunitat Valenciana, amb un total de 25 alumnes per seu que han accedit després de passar un procés de selecció.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions