L’UJI i la Fundació Balaguer-Gonel Hermanos lliuren 21 beques per a estudiantat de postgrau i doctorat En l’acte s’ha renovat el conveni per a destinar 15.000 euros a beques de postgrau i 10.000 per a programes de doctorat

19/09/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  beques-balaguer Beques_Balaguer_Gonel_19DLL90_in

    FOTO: Damián Llorens

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, i el president del patronat de la Fundació Balaguer-Gonel Hermanos i vicepresident del Consell Social de l’UJI, Ernesto Tarragón, han fet lliurament de 17 ajudes per a cursar a l’UJI estudis de postgrau i quatre per a estades d’investigació d’estudiantat de doctorat que realitza tesis doctorals que opten a la menció internacional corresponents al curs acadèmic 2018-2019. A l’acte també han assistit la vicerectora d’Estudiantat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez Moya; el vicerector d’Investigació i Transferència, Jesús Lancis, i el secretari de la Fundació Balaguer Gonel Hermanos, José Antonio Font.

La rectora de l’UJI ha felicitat l’estudiantat pels seus mèrits acadèmics i ha agraït a la Fundació i al president l’oportunitat que ofereixen amb aquestes beques a les generacions més joves. «Aquestes beques aposten per dues coses importants per a l’UJI: el reconeixement a l’esforç de les persones que volen continuar estudiant i la projecció internacional a través de la investigació», ha apuntat.

A més, Alcón ha reiterat la voluntat ferma de l’equip rectoral d’«aconseguir que cap persona quede exclosa de la Universitat per motius econòmics» així com el compromís de seguir treballant en l’oferta acadèmica per adaptar l’oferta d’estudis al mercat laboral, les inquietuds de l’estudiantat i les demandes del teixit productiu.

Per la seua part, el president de la Fundación Balaguer-Gonel Hermanos ha donat l’enhorabona a l’estudiantat guardonat pel seu «esforç i dedicació en uns estudis que redunden en benefici propi però també en tota la societat a través de la transmissió de coneixement». Així mateix, ha subratllat la voluntat de la Fundació de seguir col·laborant amb la Universitat, destacant la importància que societat i universitat vagen de la mà i s’impliquen mútuament.

Renovació del conveni per al curs 2019-2020

En l’acte, també s’ha renovat el conveni entre ambdues entitats per a continuar amb el programa de beques en el curs 2019-2020, que té una dotació de 15.000 euros. Aquest ajuda es destina a satisfer total o parcialment la matrícula d’estudiantat resident a la província de Castelló i, en cas que l'import de la matrícula siga inferior a la dotació de la beca, la diferència s’atribueix als beneficiaris en concepte de borsa d'estudis.

A més, s’ha renovat una addenda per la qual es destinaran 10.000 euros més per a ajudes dirigides a estudiantat matriculat en segon curs i posteriors en programes de doctorat.

 

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions