L’UJI i l’Agència Tributària aproparan la tasca de l’AEAT a l’entorn universitari Han renovat el conveni de col·laboració i han signat un protocol per a realitzar activitats conjuntes

11/09/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Conveni UJI i Agència Tributària (11/09/2019) conveni-aeat Signatura_Conveni_AEAT_19DLL17_in

    FOTO: Damián LLorens

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, i el delegat especial de l’Agència Estatal d’Administració Tributària de València, Manuel Javier Cabrera, han renovat el conveni de col·laboració pel qual s’estableix el marc que regula el sistema de subministrament d’informació tributària de caràcter interadministratiu.

A través d’aquest conveni, l’UJI pot disposar d’informació precisa a través de mitjans informàtics per a exercir les seues funcions de forma més àgil i amb una disminució de les despeses.

A l’acte han assistit la rectora de l’UJI, Eva Alcón, la vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals, Carmen Lázaro, i el delegat provincial de l’Agència Estatal d’Administració Tributària, Manuel Rodríguez.

Així mateix, l’AEAT i l’UJI han signat un protocol general de col·laboració amb l’objectiu d’apropar a l’entorn universitari la tasca desenvolupada per l’Agència Tributària, tant en l’àmbit funcional com en la transmissió de valors cívic-tributaris, valors que permeten inculcar en els joves una consciència ciutadana més solidaria.

Per a això, algunes de les activitats que es contemplen són la realització conjunta de seminaris, jornades i cursos; donar a conèixer als universitaris les possibilitats d’ocupació pública a l’Agència Tributària, o oferir formació al personal de l’UJI, entre altres iniciatives.

 

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions